HTML

Szegény Jobbik!

2017.12.11. 17:28 Andy15

jobbik.pngMit üzen a Jobbik kétségbeesett próbálkozása, látván népszerűségük látványos zuhanását? Azt, hogy próbálnak minden egyes szalmaszálat erősen megragadni, hátha meg tudja tartani a mostanra már nem túl fajsúlyos pártot.

A narratíva az, hogy a gonosz Fidesz lehetetlenné akarja tenni a Jobbik indulását a 2018-as választáson. Az elképzelés jó, és valószínűleg a célcsoportot meg is foglya találni. És, hogy ki a célcsoport? Mivel a Jobbik szisztematikusan elidegenítette a nemzeti érzelmű, esetleg radikálisan jobboldali szavazói csoportokat (és ügyesen tolta át őket a Fideszhez), így nem maradt mellettük csupán egyfajta egyszerűbb dolgozói réteg, akiket a Bérúniós blöffel még a párt közelében lehetett tartani. Ők talán elhiszik, hogy a Jobbik olyan állapotban van, amely lehetetlenné teszi a választáson való indulást.  Nekik is próbálok egy kicsit segíteni: Ez szemen szedett hazugság, immár a kampány része. A Jobbik parlamenti fehérgallérosai, így próbálnak a milliós fizetések mellé még egy kis támogatást szerezni. Szégyen és gyalázat így megtéveszteni az egyszerű embereket, akiknek ráadásul még a szavazatát is szeretnék megszerezni.

Nehéz megkerülni egy ilyen írásban Simicska Lajost, hiszen jelenleg még ő az egyik leggazdagabb ember Magyarországon, és nehezen hihető, hogy a választások előtt fél évvel állna ki a jelenlegi kedvencei mögül. Szóval van a Jobbiknál pénz bőven, senkinek nem kell őket sajnálni.

Sokkal célravezetőbb lenne a balra kacsintgatás (integetés, ölelkezés) helyett, a határozott és markáns jobboldali, nemzeti politikát folytatni, és a megszédült vezért kicsit ráncba szedni.

Szólj hozzá!

Címkék: választás nemzeti jobboldali 2018 Jobbik Vona Simicska Bérúnió

A bejegyzés trackback címe:

https://demokrataszalonna.blog.hu/api/trackback/id/tr2013472911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása