HTML

Demokrata Szalonna

Aktuális politikai kérdésekről a saját véleményem.

Friss topikok

Amikor elgurul...

2013.09.21. 18:04 Andy15

Mindenki jól ismeri Szanyi Tibor Mszp-s képviselőt. Ha talán így nem ugrana be a dolog, akkor megemlítem mára már klasszikussá vált nick nevét: Szanyi kapitány. Ő aki még együtt ivott és tájékoztatott  a boldogult Horn Gyulával, és adta nevét a magyar politika egyik leggyakrabban idézett klasszikusához: "Egyedül vagyunk Tibor"  https://www.youtube.com/watch?v=58Zyfx3D99A .

Hosszú évekre volt szükségem, hogy megszokjam talán keresetlennek leginkább nevezhető stílusát. Igen megszoktam, de elfogadni nem tudtam, ahogy gondolom senki sem, aki legalább egy cseppet kulturált. De nem Szanyi stílusa miatt (az marad amilyen) adtam írásra a fejem.

 Szanyi Tibor élő, egyenes adásban azzal érvelt a rezsicsökkentés ellen, hogy mit számít az a hamarosan 20%, hiszen az embereknek ehhez képest milyen magas a telefonszámlája. Ilyenkor igazán sajnálom Tibor vitapartnereit. Leginkább azért mert, mivel jó Tiborunk se nem mosolyog, se nem  kacsint, így nem lehet tudni, hogy tréfának szánta-e az igazi hülyeséget, vagy ez az új kommunikációs fegyver, amit a Jókai utcában kitaláltak.

Kérek minden olvasót, hogy egy pár pillanatra gondolkodjon el ezen a mondaton. Szanyi (öreg szárcsa) Tibor szerint, a mindenki vállára súlyként nehezedő víz, gáz, villanyszámla összehasonlítható egy tulajdonképpeni luxusszolgáltatással. Nem igazán hallottam az utóbbi  időben, hogy valaki szörnyethalt mert nem jutott sürgősen telefonhoz, ezzel szemben gyakori hír volt 2010 előtt, hogy idős emberek fagytak halálra, mivel nem tudták fűteni otthonukat.

Hírek szerint Szanyi „úr” az Európai Parlamentbe készül, méltó utóda lesz Gurmai Zitának:                               https://www.youtube.com/watch?v=gkznBfMREss

Figyeljük a kiejtést és számunkra oly "kedves" arcokat. Ez nem lehet a jövő.

szanyi.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: Szanyi Tibor rezsicsökkentés rezsi gurmai zita

A bejegyzés trackback címe:

https://demokrataszalonna.blog.hu/api/trackback/id/tr365527545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása